Маслено зелена покривка за маса от полиестер - 11

5,40 лв.
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

Кажи ми, когато цената падне

Купете с един клик

Преобразете трапезата си с нашата зашеметяваща полиестерна покривка! Перфектна за всеки повод, тази класическа и стилна покривка със сигурност ще впечатли гостите ви с елегантния си и вечен дизайн.

Изработена от висококачествен полиестер, нашата покривка за маса е не само издръжлива и дълготрайна, но и изключително лесна за поддръжка. Независимо дали сте домакини на изискана вечеря или на обикновено събиране с приятели и семейство, нашата покривка е идеалното допълнение към всяка трапезария.

Отличаваща се с лесен за съчетаване дизайн, нашата покривка може да бъде украсена с ефектни прибори за хранене или цветни салфетки, за да се създаде наистина уникално и персонализирано преживяване по време на хранене. Освен това дълготрайният ѝ цвят гарантира, че тя ще остане жива дори след честа употреба.

Независимо дали сте собственик на ресторант, който иска да повиши нивото на своята трапеза или просто търсите ежедневна покривка за масата в дома си, нашата полиестерна покривка е идеалният избор. И така, какво чакате? Подобрете преживяването си по време на хранене още днес с бялата полиестерна покривка на nani.bg!

Можете да комбинирате с калъфки за декоративни възглавници и възглавници за седалки на стол от същият десен!

Състав: 100% полиестер

Kalogera
Kal-PokPL-MasZelena_11/5
2024-03-27

Конкретни референции