Доставка на поръчки : 

При поръчка – точният срок за доставка може да бъде съобщен само от консултант по продажбите на телефон 02 489 0812 или емайл, след проверка на наличността на продукта.

Сроковете за доставка варират в зависимост от населеното място на заявителя и особеността на поръчката или наличност на продукта.

Всички заявени поръчки се проверяват на посочен от клиента телефон между 9:30 и 16:00 часа. В рамките на 48 часа след поръчка, ако не сте получили обратна връзка от наш служител, моля да се обадите на посочените телефони 088 855 31 14 или 02/489 08 12

В празнични, съботните и неделни дни поръчки не се обработват

При фиксиран час в диапазона 9:30 – 18:00 часа за доставка цената на доставката се увеличава с 5 лева

Стока заявена в събота или неделя може да бъде доставена най-рано във вторник

Доставка на поръчки в София – град :

- При наличност доставките се осъществяват на следващия работен ден след поръчка в диапазона между 9:30 и 19:00 часа

- Поръчка направена в петък, събота или неделя се доставя най-рано във вторник


Обикновено пратките се изпращат в рамките на 2 дни след получаване на плащането или поръчката, чрез куриерски фирми.

Таксите за доставка включват, такси за обработка и пакетиране, както и куриерски разходи. Таксите за обработка са фиксирани, докато транспортните такси варират според общото или обемното тегло на пратката. Препоръчваме ви да групирате вашите продукти в една поръчка. Ние не можем да групираме две отделни поръчки, направени поотделно, за всеки от тях ще се прилагат такси за куриерска услуга. Пакетът ви ще бъде изпратен, със положена специални грижи за защита на чупливи стоки.