матраци Хегра, Виско Плежър, с цип 21см.

440,00 лв.
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

Кажи ми, когато цената падне

Купете с един клик

ВИСКО ПЛЕЖЪР е еластичен матрак с високи ортопедични и анатомични качества. Състои се от Memory foam /мемори пяна/ и високоеластичен пенополиоритан HR. Мемори пяната (пяна с памет) е термочувствителен високоеластичен материал изграден от отворени клеткисуникани свойства. Пяната се състои от милиарди високоеластични отворени клетки, които имат сферична форма. Под влияние на теглото и температурата на тялото клетките се движат и реорганизират своята позиция, като перфектно заемат конъура на тялото. Тези качества на мемори пяната позволояват да се облекчи болката в гърба, в ставите, шията, подобрява се циркулацията на кръвта.
Борда на матрака е от 3 D вентилционна лента. Този иновационен продукт позволява непрекъснат поток на въздух, извеждане на излишната топлина и влага от тялото и създаване на оптимален микроклимат за спане. 

ВЛОЖНИ МАТЕРИАЛИ:

1 - Комбинация от високоеластичен пенополиоритан HR - 16 см.
2 - Memory foam високоеластична и термоустойчива пяна - 3 см.
3 - Вътрешен калъф от памучен плат или нетъкан "spunbond"
4 - Дамаска:
- трислойно трико (плат "стреч"), капитониран в различни форми.
- нетъкан текстил
- силиконизирана двукомпонентна вата
- 3 D вентилационна лента
5 - Цип за сваляне на дамаската 

Произвежда се само в двулицев вариант

Височина на матрака - 21 см. (+/- 1 см.)



Внимание!!! Посочените размери не се подържат в производство, но могат да бъдат произведени по индивидуална поръчка при желание на клиента.

*** Матрак изработено по ваша индивидуална поръчка и размери, не подлежи на връщане съгласно Разпоредбите на чл. 50–56, т. 3 от Закона за защита на потребителите.



за поръчка по Ваш размер цена 400 лв./ м2
HEG-ViskoPlejar_cip/1
2024-03-27

Конкретни референции