• -77%

Двулицев матрак Sleepmode Ocean Dreams Magnifico Massage, 22 см

1649,00 лв.
379,27 лв. Спестявате 77%
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

Кажи ми, когато цената падне

Купете с един клик

Комфорт и здрав сън, който заслужаваш. Ядро с оптимална твърдост, масажен ефект и нежна текстура от плътен, дишащ текстил Ocean Dreams. Sleepmode Ocean Dreams Magnifico Massage е матрак, съчетаващ в себе си най-доброто необходимо за пълноценен, непробуден и здрав сън.

Ядро изработено от основен слой ортопедична пяна Sonnocell. Благодарение на високата си плътност, тя поддържа гръбнака в оптимална позиция през цялата нощ. Sonnocell не позволява потъването на по-тежките части и по този начин предотвратява изкривяване, схващане и болки в кръста. Към основното ядро добавихме 3 см слой мемори пяна с масажен профил. Мемори пяната ,,улавя“ естествените гънки на тялото и по-този начин получавате допълнително чувство за плътност и комфорт. Малките, нежни шипчета по повърхността на ядрото правят лек ,,масаж“ на цялата мускулатура, по този начин подобряват кръво обръщението намаляват времето за възстановяване в пъти.
Ако предпочитате, твърда и гладка страна или просто искате да разнообразите или изпробвате друг вид усещане, просто обърнете матрака .

Калъфът на Sleepmode Ocean Dreams Magnifico Massage, е изработен от луксозен, плътен текстил. Релефната му текстура, дава усещане за уют и спокойствие. Техническите характеристика на Ocean Dreams осигуряват постоянна циркулация на въздуха през ядрото(което не позволява задържането на влага и образуването на плесен) , текстилът е хипоалергенен и антибактериален.

За по-добро почистване, калъфът се сваля изключително лесно, благодарение на системата с цип. Прането става в перална машина, на температура от 60 градуса.

Ядро:

-Ортопедична пяна Sonnocell
-Мемори пяна с масажиращ ефект

Калъф:
-Ocean dreаms (антибактериален, хипоалергенен, дишащ текстил)
-Цип

Височина на матрака: 22 см

Гаранция: 15 години

Транспорт: Доставя се ролиран за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

Екотех
EkTe-OceDreMagnifiMassage/19
2024-03-27

Конкретни референции