матраци Хегра, 3D AIRMAX 26см.

1067,00 лв.
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

Кажи ми, когато цената падне

Купете с един клик

Уникален, високотехнологичен, луксозен и комфортен, с модерен дизайн, революционно решение за здрав и спокоен сън. 3D AIRMAX е с "активна" лятна и зимна страна, които дават на тялото комфорт през всеки сезон. В лятната страна е разположена гъвкава триизмерна вентилационна мрежа (3 D мрежа). Този иновационен продукт позволява непрекъснат поток на въздух и вентилиране, като извежда излишната топлина и влага от тялото.
В зимната страна използваме високотехнологичния материал "Memory foam", разработена специални за американските астронавти от НАСА. Тя е високоеластична и термочувствителна, което води до адаптиране на матрака към всяка част на тялото. По този начин тялото запазва топлината си, отпуска се напълно и се възстановява от натрупаната умора и напрежение. Спането през зимата е уютно и комфортно.
Използваните материали в 3D AIRMAX са с антиалергични и антиакарицидни показатели, ето защо го препоръчваме за хора с алергични или дихателни проблеми, както и за пълна превенция срещу възникването на такива. Матрак 3D AIRMAX задоволява и най-взискателния потребител, като превръща спането в ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ СЕТИВА. 

ВЛОЖЕНИ МАТЕРИАЛИ: 

1. Пружинно ядро: съдържа 250 бр./м2 стоманени пружини, индивидуално обезшумени в текстилен калъф, изработени по ненадминаната в световен мащаб система “Pocketed springs” с машини на швейцарската фирма “Spuhl”.
2. Борд от пенополиуретанова пяна kovafoam или eurofoam
3. 3D вентилационна лента
4. Кокосова мебелна вложка - естествени кокосови влакна скрепени със силикон 
5. Термо кече (felt)
6. Високоеластичен пенополиуретан HR
7. 3D мрежа-гъвкава триизмерна вентилационна мрежа, която позволява непрекъснат 
поток на въздух и извеждане на излишната топлина и влага от тялото
8. Memory foam - високоеластична и термочувствителна пяна, която се адаптира по 
формите на тялото
9. Обемна вата
10. Вътрешен калъф 
11. Дамаска:

- трислойно трико stretch, капитонирано в различни форми
- силиконизирана полиестерна еко вaта
- нетъкан текстил „Spunbond”

Височина на матрака: 26 см (+/- 1 см)

Гаранция на матрака: 5 години



Внимание!!! Посочените размери не се подържат в производство, но могат да бъдат произведени по индивидуална поръчка при желание на клиента.

*** Матрак изработено по ваша индивидуална поръчка и размери, не подлежи на връщане съгласно Разпоредбите на чл. 50–56, т. 3 от Закона за защита на потребителите.



за поръчка по Ваш размер цена 975 лв./ м2
HEG-3D-AIRMAX/21
2024-04-05

Конкретни референции