матраци Класик, САПФИР, 23см

659,00 лв.
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

Кажи ми, когато цената падне

Купете с един клик

Представяме ви двулицевия матрак Sapphire, първокласен модел, предназначен да осигури луксозен и комфортен сън всяка вечер. Този матрак е изработен с внимание към детайла, използвайки висококачествени материали, за да отговори на вашите нужди за почивка и релакс.

Покритието на матрака е изработено от луксозна плетена дамаска "Silver", която придава елегантен и изтънчен вид на вашата спалня. Този текстил не само изглежда великолепно, но също така е проектиран да бъде издръжлив и лесен за поддръжка, осигурявайки дълголетие на вашия матрак.

Основният компонент на ядрото е сърцевината от HR пяна, известна със своята изключителна опора и издръжливост. Тази пяна реагира на телесното тегло и контури, като осигурява персонализирана опора за гръбначния стълб и насърчава правилното подравняване на гръбначния стълб.

За допълнително повишаване на комфорта, матракът Sapphire включва пенополиуретанова пяна с висока плътност в своите слоеве. Тази пяна добавя мекота и омекотяване, като гарантира, че ще се събудите освежени и без болка или дискомфорт.

Височината на матрака Sapphire е 23 см, осигурявайки достатъчно пространство за пълноценен сън и поддръжка на тялото. С дебелината си, този матрак ще ви накара да се почувствате сякаш спите на облак, потапяйки ви в спокоен и възстановителен сън всяка вечер.

За допълнителна увереност матракът Sapphire идва с гаранция от 5 години, което показва вярата на производителя в качеството и издръжливостта на техния продукт. Тази гаранция покрива всякакви дефекти в материала или изработката, давайки ви спокойствие, знаейки, че вашият матрак е защитен за години напред.

Изберете луксозния и комфортен матрак Sapphire за вашата спалня и се насладете на несравнимо ниво на почивка и релакс. С неговия елегантен дизайн, първокласни материали и гаранция за 5 години, този матрак е инвестиция в по-добро здраве и благополучие.

Размери:

Цена за поръчка на: м2 ---- лв.

Височина : 23 см
Тегло : 10 кг/м2
Гаранция : 5 години 

KL-pro03-Sapfir/9
2024-04-05

Конкретни референции