• -75%

2 в 1 Двулицев матрак iEnergy Up Memory, 7 zones, с цип, 22 см

1438,00 лв.
359,50 лв. Спестявате 75%
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

Кажи ми, когато цената падне

Купете с един клик

2 в 1 Двулицевият матрак iEnergy Up Memory, 7 zones, с цип, 22 см е геният на трансформацията при спалните продукти.
Ортопедичен матрак от най-висок клас по най-новата технология „2 в 1 – матрак + топ матрак“.
Разработен с ядро тип сандвич, състоящо се от 2 броя независими ядра – 16 см ортопедична Sonnocell пяна със 7 зони на комфорт + топ матрак от 4 см мемори пяна, този матрак ще Ви изуми с многобройните си превъплъщения и полезни функции.

Специалната система с 2 независими ядра Ви дава абсолютна гъвкавост, свобода и възможност за експерименти с употребата му. Искате да се насладите на 7-те зони на комфорт? Няма проблем! Свалете калъфа на матрака и обърнете профилираното ядро откъм страната на матрака, върху която спите.  Вашите мускули ще се отпуснат напълно и ще се събудите отпочинали и бодри. Това е така, защото докато спите на профилираната повърхност със 7 зони, натискът от тялото Ви се разпределя така, че позицията на тялото остава максимално релаксирана, без излишен натиск.
Ако пък предпочитате по-мека повърхност, посредством четирите ленти обърнете ядрото така, че топ матракът със 100% мемори пяна да бъде от страната на матрака, върху която ще спите.
Мемори пяната ще копира перфектно очертанията на тялото Ви и ще се наспите по-добре от всякога. Ненадейно трябва да посрещнете гости?
Вземете едно от ядрата на матрака и го споделете с тях. Хиляди приложения благодарение на гениалната идея с 2 независими ядра.  Ако имате болки в мускулите, гърба и гръбначния стълб, този матрак е точно за Вас!
Матракът е оборудван с калъф с цип, подходящ за пране до 60 градуса.
Платът на матрака е Energy Up – тъкан текстил, хипоалергенен, антибактериален, нежен към кожата.
Капитониран е с Mirawave термоизолационен материал за регулиране на температурата на тялотоВътрешният калъф на топ матрака е от памучен плат и е снабден с 4 бр ластични ленти за по-добро прикрепяне.
Матракът 2 в 1 Двулицев матрак iEnergy Up Memory, 7 zones, с цип, 22 см Ви дава възможност за избор на твърдост. От страната на основното ядро матракът е от средно твърд към твърд, а от страната на топ матрака- по-мек.
Благодарение на системата с цип, матракът е подходящ за хора, които се потят прекомерно по време на сън.

ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Двулицев ,Ортопедичен, Уникална иновативна трансформационна система

Ядро: ортопедично ядро тип „сандвич“ с 2 независими ядра7 зони на комфорт в основното ядротоп матрак с мемори пяна с калъф 4 броя ластични ленти в специалното ядро за максимална гъвкавост

Калъф:
плат Energy Up / хипоалергенен, нежен към кожата
Mirawave термоизолационен материал за оптимална терморегулация
Сваляем калъф с цип за отлична хигиена

Степен на твърдост: 2 степени
– основно ядро
– среден към твърд,
топ матрак – мек

Височина на матрака: 22 см

Гаранция: 12 години

Транспорт: Доставя се ролиран за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

Екотех
EkTe-EnergyUpMemory7z/27
2024-03-27

Конкретни референции