• -77%

Матрак Sleepmode Bamboo Massage Orthopedic, с цип, 20 см

1040,00 лв.
239,20 лв. Спестявате 77%
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

Кажи ми, когато цената падне

Купете с един клик

Sleepmode Bamboo Mаssage Orthopedic е висок клас ортопедичен матрак, чиято цел е вашата оптимална почивка и здрав сън. Orthopedic е безкомпромисен срещу болките в мускулите, хроничната умора, липсата на енергия и буденето нощем. Ядрото от високоеластични пяни обгръща нежно всяка извивка на вашето тяло, а специалният слой с масажен ефект, отнема умората от напрегнатите мускули.
Ядрото му е изработено от високоеластична, ортопедична пяна Sonnocell, която поддържа гръбнака в оптимална позиция през цялата нощ и не позволява пропадането на по-тежките части. От едната страна на ядрото е добавен допълнителен слой от профилирана пяна с масажен ефект
За максимално усещане на комфорт калъфът е прошит със специална вата Mirawave, с абсорбиращи и термоизолационни свойства.
Калъфът на Sleepmode Bamboo Massage Orthopedic е изработен от фин, дишащ плат Bamboo, с бамбукови нишки и естествени абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества . Дишащите свойства на плата, осигуряват постоянната циркулация на въздуха през вътрешността, което освен че, възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото.
Easy Clean системата с цип, позволява лесното сваляне и почистване на калъфа.

Калъф:

-висококачествен дишащ текстил Bamboo с бамбукови нишки
-цип

Ядро:

-Страна 1: Високоеластична пяна Sonnocell
-Страна 2: Високоеластична Sonnocell пяна профилирана пяна с масажиращ ефект

Височина на матрака: 20 см

Гаранция: 12 години

Транспорт: Доставя се ролиран за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

Екотех
EkTe-BamMassaOrthopedic/17
2024-04-05

Конкретни референции