• -75%

Матрак Energy Pocket Springs UP 7 zones Comfort, 25 cm

1583,00 лв.
395,75 лв. Спестявате 75%
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

Кажи ми, когато цената падне

Купете с един клик
Двулицев матрак с покет пружини Sleepmode Energy UP Pocket Springs 7 zones Comfort , 25 см е луксозен матрак с най-високо ниво на комфорт. Sleepmode Energy UP Pocket Springs 7 zones Comfort е безкомпромисен срещу болките в мускулите, хроничната умора, липсата на енергия и буденето нощем. Ядрото му е изработено от индивидулано пакетирани покет пружини,в комбинация с ортопедична пяна, профилирна със 7 зони на комфорт и високоеластична мемори пяна. За максимално усещане на комфорт и улавяне и най-малката извивка на тялото, в калъфа, от към масажиращата страна е прошит слой от 2 см, термочувствителна, високоеластична мемори пяна. Другата страна е прошита със специална вата Mirawave, с абсорбиращи и термоизолационни свойства.
Калъфът на Sleepmode Energy UP Pocket Springs 7 zones Comfort е изработен от фин, дишащ плат Energy Up, с естествени абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества . Дишащите свойства на плата в комбинация с 3D лентата, по цялата обиколка на матрака, осигуряват постоянната циркулация на въздуха през вътрешността, което освен че възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото.
Изберете сами перфектното усещане за комфорт. Ядрото на Sleepmode Energy UP Pocket Springs 7 zones Comfort е проектирано така, че да пасне на всеки вкус.
 
Страна 1 :
Профилирана пяна, със 7 зони на комфорт. Ролята на 7 те различни зони очертани в ядрото е всяка от тях да даде оптимална опора на различните части от тялото.
Така например по-тежките части, като таза и раменете не потъват а бедрата и средната част на гърба заемат оптимално положение, а за по-меко усещане добавихме тънък слой мемори пяна
Страна:2 :
Гладка, ортопедична  пяна с висока плътност, която поддържа гръбначният стълб в оптимално положение през цялата нощ.
 
Ядро:
•самостоятелно пакетирани покет пружини
•Страна 1: профилирана Sonnocell пяна със 7 зони на комфорт
•Страна 2: Ортопедична Sonnocell пяна, гладка
 
Калъф:
•Дишащ, хипоалергенен, анти-бактериален текстил Energy Up.
•Страна 1 : 2 см мемори пяна прошита в плата
•Страна 2 : Термоизолационна вата Mirawave прошита в плата
 
Страница:
•3D дишаща лента

Височина на матрака: 25 см

Гаранция: 12 години

Транспорт: Доставя се ролиран за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

Екотех
EkTe-EnergyUp7zComfortPS/23
2024-04-05

Конкретни референции