Матраци Magniflex, MAGNIPROTECT, 21см.

859,00 лв.
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

Кажи ми, когато цената падне

Купете с един клик
MagniProtect обединява два антивирусни и антибактериални агента - сребърни йони и липозоми. Липозомите - микромехурчета, широко използвани в медицината, унищожават вирусите, обвити в липиди, какъвто е и коронавирусът, като проникват през клетъчната им мембрана и я разграждат. Сребърните йони привличат и “закачат” противоположно заредените патогени и възпрепятстват тяхното разпространение. 
 
Матрак MagniProtect e със средна твърдост. Ядрото му комбинира мемори пяна, която обгръща извивките на тялото, и основа от високоеластична пяна, която гарантира стабилна опора по време на сън. Матракът разполага със 7 независими зони на контакт с тялото - глава, врат, рамене, гръб, кръст, крака и глезени - това гарантира правилната позицията на тялото по време на сън и не позволява изкривяване на гръбначния стълб.За допълнителен комфорт по време на сън от едната страна на матрака е добавен и слой от меки влакна.
 
Текстилът с технология MagniProtect доказано унищожава 99% от вирусите на COVID-19 за 60 минути (лабораторни тестове в Университета в Пиза и Националния съвет за научни изследвания в Италия) и гарантира елиминиране на близо 100% от честоср ещаните вируси и бактерии в рамките на няколко минути (ISO 18184 и ISO 20743 за антивирусна и антибактериална ефикасност).
 
Опаковката на вакуумирано руло не позволява контакт с външната среда и запазва матрака чист до момента на отварянето. Всички матраци на Magniflex са двулицеви и могат да бъдат завъртани и обръщани, което удължава времето им на използване.
ТВЪРДОСТ: СРЕДЕН
  • Стандарт ISO 20743
  • Антивирусен
  • Отлична Опора
  • Memory Foam HD®
  • Приятен Допир
  • Антибактериални Сребърни Йони

Височина на матрака 21

Magniflex
Mat-MAGNIPROTECT/8
2024-03-11

Конкретни референции