Матраци Magniflex, MAESTRO DUAL, 35см.

2925,00 лв.
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

Кажи ми, когато цената падне

Купете с един клик
Модерен, средномекматрак с многопластовото ядро от Elioform, Eliosoft, Memory и Gel пяна, който създава съвършен баланс на усещанията. 
 
Dual Core® технологията в матрак Maestro Dual е иновация, чрез която ядрото на матрака (вътрешната му част) е разделено на две половини в един общ калъф. Всяка половина има две твърдости - средна и средно твърда. Завъртайки ядрата ще получите три възможни комбинации за твърдост в един матрак - среден-среден, средномек-среден или среден-средномек. Матраците с технология Dual Core са много добро решение за двойки, които имат различни предпочитания за твърдост на матрака. 
 
Memory Foam HD® пяната в калъфа, текстила и от двете страни на матрака реагира на натиск, а после на топлина - особено важно в зимните месеци, когато температурата в помещението е по-ниска. При матраците на Magniflex с Memory Foam HD® ще усетите отпускане веднага след като легнете. Този материал разпределя равномерно тежестта на тялото, което облекчава раменете, кръста и краката Ви.
 
Пяната Aquabreeze е създадена по иновативна водна технология и притежава дълготрайна еластичност. Отворената й клетъчна структура позволява постоянен приток на въздух.
 
Цена за нестандартен размер: 1999 лв.  / кв.м
*Технология Dual core е възможна при матраци с ширина по-голяма или равна на 140 см.
 
ВИСОЧИНА: 35см
ТВЪРДОСТ: МЕК ИЛИ СРЕДНОМЕК
ГАРАНЦИЯ: БЕЗКРАЙНА
Magniflex
Mat-MaestroDual/7
2024-03-27

Конкретни референции