НАНИ матрак еднолицев - Каспия Полифлекс стандарт 17см

243,00 лв.
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

Кажи ми, когато цената падне

Купете с един клик

Възможна безплатна доставка само за град София на еднолицеви матраци

Каспия Полифлекс- 4 подвида
Kласика + иновации.
Ортопедичен матрак с пълнеж от полимерна пяна на водна основа с висока плътност. Отворена микроклетъчна структура на сърцевината, позволяваща на въздуха да преминава безпроблемно във вътрешността, като гарантира липсата на среда за развитие на бактерии и гъбички. Еластичните качества на POLYFLEX предлагат добър телесен комфорт при максимална издръжливост. Поддържа перфектно тялото в раменете, талията и таза, позволявайки на гръбначния стълб да заема естественото си положение по време на сън. Използваната стандартна дамаска в капитонирания калъф е с голямо съдържание на памук, придаващ допълнителна мекота и телесен комфорт.

Характеристиките на еднолицевия „Каспия Полифлекс” го доближават до функционалността и комфорта на качествените двулицеви матраци.

Ядро:

  • Еднолицев ортопедичен матрак с ядро от пяна с висока плътност  и еластичност Polyflex, гарантираща максимална дълготрайност и устойчивост на деформации.
  • Следва естествените извивки на тялото и  облекчава точките на напрежение, като създава добри условия за релаксация по време на сън.
  • Независими опорни точки  хармонизират натиска на тялото в различните зони и осигуряват удобство и комфорт.
  • Надеждна конструкция от метална рамка и OSB-плоскост, която стабилно поддържа гръбначния стълб.

Калъф:

  • Капитонирана дамаска с антиалергични силиконизирани влакна удължава живота на текстила и придава усещане за деликатна поддръжка на тялото.
  • Мек и практичен текстил осигурява хигиенична и комфортна среда по време на сън.
  • Моделът се предлага в 4 варианта – с пенополиуретан и стандартна висококачествена дамаска, с пълнеж от мемори пяна, с допълнително омекотена пяна Kovafoam или с текстил от естествена вълна, в зависимост от предпочитанията.

 

 

за поръчка по Ваш размер цена 199 лв./ м2

Височина на матрака - 17см
Гаранция: 5 години
   
Условията по гаранцията са посочени в гаранционната карта.)

NM-pro03-CaspiaPolyflex/16
2021-05-03

Конкретни референции