Възглавница Латекс Натура Анатомик 12см

99,00 лв.
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

Кажи ми, когато цената падне

Купете с един клик

Възглавница Латекс - Натура Анатомик 12см

Възглавница Натура Анатомик е с анатомична форма, с ядро от натурален латекс с вертикални канали за вентилация на въздух. Натуралният латекс е с по-висока еластичност и не се деформира, осигурявайки максимална опора за главата по време на сън. Възглавницата има вътрешен калъф от 100 % памук хасе и сваляем калъф от 100 % памук Organic Cotton.

Възглавница Натура Анатомик е изработена от натурален латекс – най-еластичния материал в природата, което не й позволява да се деформира или размества.

Натуралният латекс е природен продукт, който се добива от каучуковото дърво Hevea Brasiliensis, отглеждано в тропически плантации. Благодарение на незаменимите му качества, като здравина, еластичност, антиалергичност и абсолютна безвредност и възможността му за формоване, натуралният латекс е незаменима суровина за производството на спални продукти.

Възглавница Натура Анатомик придава ортопедична опора на главата и врата. Благодарение на своите анатомични извивки, които следват очертанията на главата, възглавницата помага на мускулите на врата да се отпуснат и кръвта да циркулира свободно по време на сън.

Снабдена е с вътрешен и външен калъф, съставени от 100 % памук. Външният калъф притежава сертификат Organic cotton за 100 % съдържание на органичен памук. Текстилът, произведен от органичен памук, не се третира с химикали, които предизвикват алергии.

 

ЕКОН
ЕК-pill-NaturaAnato12/2
2024-06-26

Конкретни референции