Възглавница Ароматерапи 14см

93,00 лв.
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

Кажи ми, когато цената падне

Купете с един клик

Възглавница Ароматерапи 14см

КОМФОРТ И АРОМАТЕРАПИЯ В ЕДНО

Неповторимия аромат на лавандулови полета с ароматната торбичка Lavender Aromatherapy от ЕКОН. Изработена от натурални материали, тя е естествено допълнение към Вашата латексова възглавница.

Възглавница Ароматерапи е ортопедична възглавница, която следва извивките на главата Ви и се нагажда към всяко Ваше движение през нощта.

Oсигурявайки максимална опора за главата и за мускулите на врата по време на сън. Калъфът е изработен от ранфорс и полиестерна вата, а ядрото – от 100% латекс – най-еластичния материал в природата, което не й позволява да се деформира или размества, 

АРОМАТНА ТОРБИЧКА LAVENDER AROMATHERAPY

Лавандулата запазва своите качества дори при продължително стоене. В случай, че ароматът започне да отслабва, стиснете торбичката с ръка и разтъркайте. Така ще го активирате отново и ще се насладите на поредната доза ухание.

Освен като прекрасен и естествен ароматизатор, лавандуловата торбичка може да се използва като декорация или като натурално средство за предпазване на тъкани от молци. Компактният й размер я прави изключително удобна за поставяне под и до възглавницата, на нощното шкафче, в гардероба, офиса, колата, дори и в дамска чанта.

ЯДРО ОТ ПЕНОЛАТЕКС:
  • Двустранно изрязано
  • Вертикални канали за проветрение по цялата дължина на възглавницата
  • Монолитна сърцевина от 100% латекс

КАЛЪФ ОТ РАНФОРС:

  • 100 % памук ранфорс, прошита 100 гр. полиестерна вата

Състав торбичка:

  • 100 % необработен памук, ронен био цвят от лавандула (Lavandula Augustifolia), изсушен на слънце

Размери: 60 / 40 / 14

ЕКОН
EK-pro04-pillow-Aromo-14/4
2024-07-15

Конкретни референции