Топ матраци Латекс, Натура 8см

492,00 лв.
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

Кажи ми, когато цената падне

Купете с един клик
Изработен от НАТУРАЛЕН ЛАТЕКС, който придава повишена еластичност и плътност. Снабден със сваляем калъф с цип от 100% памук ORGANIC COTTON
 
УДОБНО РЕШЕНИЕ ЗА ВСЕКИ
Топ матракът е идеално решение за всеки, който търси начин да подобри комфорта на стария си матрак, без да се налага да го подменя изцяло.
Топ матрак Натура е изработен от Натурален латекс със седем зони на комфорт. Пенолатексът се характеризира с висока еластичност и устойчивост на деформация. Клетъчната структура му позволява да диша, което го прави подходящ както за летните жеги, така и за зимния студ.
Благодарение на естествените алкални свойства на латекса матракът осигурява антибактериална и антиалергична среда, за да се чувствате отпочинали и свежи всяка сутрин.
Той следва извивките на тялото, което осигурява опора по цялата дължина на тялото, подобрява кръвообръщението и успокоява мускулатурата. Можете да се поставя върху всички видове матраци, което го прави чудесно допълнение към стария Ви матрак.
Независимо дали отивате на почивка, на гости или в командировка, топ-матракът може винаги да бъде с Вас, тъй като се сгъва без проблеми и затруднения.
Подходящ за използване върху всякакви матраци. Удобно решение за канапета, разтегателни дивани и легла. Лесен е за пренасяне при почивка на вила, хотел, къмпинг.
Чрез обособените седем зони на различни твърдости създава равномерна ортопедична опора за гръбначния стълб.
 
БИОРАЗГРАДИМ И БЕЗВРЕДЕН
Пенолатексът в продуктите на ЕКОН е тестван и сертифициран за липса на вредни субстанции и химикали в съответствие с немския Oeko-Tex® Standard 100. Сертифициран е като КЛАС ПЪРВИ – одобрен дори за бебешки продукти.
 
ОРТОПЕДИЧЕН
Чрез обособените седем зони на различни твърдости създава равномерна ортопедична опора за гръбначния стълб.
АНАТОМИЧЕН
Обгръща тялото и му осигурява равномерна опора във всяка точка на допир. Kръвта циркулира свободно и оросява правилно всички части на тялото.
ЕЛАСТИЧЕН
Латексът е най-еластичният материал в природата. Възстановява форма си след многократни и продължителни натоварвания, което гарантира дългия му живот.
НЕЗАВИСИМА ОПОРА
Идеален за двама спящи. Движенията на единия не се предават към другия. Технологията ни за обработка на латекс позволява изработването на матраци с различна обща твърдост.
ПРОВЕТРИВ
Притежава усъвършенствана мрежа от вертикални и хоризонтални въздушни канали, която гарантира изключителна проветривост на матрака.
100% ЛАТЕКС
Произведен е от цяло латексово ядро. Без пружини и никога няма да скърца.
ЗДРАВОСЛОВНА СРЕДА
Естествените алкални свойства на латекса не допускат развитието на бактерии и акари.
ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ
Сваляем калъф, който може лесно да се почиства и изпира.
ИЗОЛИРАЩ
Изолиращите качества на латекса осигуряват хладина през лятото и топлина през зимата.
ЕКОЛОГИЧЕН
Произведен от екологично чисти продукти. Не съдържа вредни химикали и съставки и е сертифициран за безвредност от водещи европейски лаборатории.
Височина на матрака 8 см.
Гаранция : 5 години


Внимание!!! Посочените размери не се подържат в производство, но могат да бъдат произведени по индивидуална поръчка при желание на клиента.

*** Топматрак изработено по ваша индивидуална поръчка и размери, не подлежи на връщане съгласно Разпоредбите на чл. 50–56, т. 3 от Закона за защита на потребителите.


ЕКОН
EK-pro03-topNatura/7
2024-03-27

Конкретни референции