Топ матрак ТЕД, Respira 7cm

293,00 лв.
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

Кажи ми, когато цената падне

Купете с един клик

Топ матрак Respira е най-краткият път към блажен и необезпокояван сън.

Терморегулиращото действие на микрокапсули Cool Gel допринасят за оптималната температура в леглото, за да имате възможност да потънете в дълбок и възстановяващ сън. Уникалната по своему система AirZ и нейните вертикални канали оптимизират въздушния поток и отвеждат излишната топлина, което дава оптимален комфорт и свежест.

Топ матрак Respira е проектиран с висококачествена мемори пяна, която обгръща тялото, като му осигурява равномерна поддръжка и мекота и дава неповторимо усещане за отмора и мигновен релакс. Цели 7 зони на комфорт равномерно разпределят натиска от тежестта на тялото, а това разбира се е основен фактор, когато имате нужда от високо качество на съня.

За цялостния комфорт по време на сън, топ матрак Respira е облечен със сваляем, перящ се калъф, който се поддържа лесно и дава усещане на дълготрайна свежест.

Основни характеристики:

Ядро: профилиран Cool Gel мемори пяна със 7 зони на комфорт
Вътрешен калъф: нетъкан текстил, 100% полиестер
Калъф с цип: антибактериална вискозна тъкан

 

поръчка / м2
--- лв.
Височина на матрака - 7 см ( +/- 1 см)
Гаранционен срок - 5 години


Внимание!!! Посочените размери не се подържат в производство, но могат да бъдат произведени по индивидуална поръчка при желание на клиента.

*** Топматрак изработено по ваша индивидуална поръчка и размери, не подлежи на връщане съгласно Разпоредбите на чл. 50–56, т. 3 от Закона за защита на потребителите.


 

Te-Top-Respira/1
2024-03-27

Конкретни референции