• -40%

ПАРАДАЙС матрак - AMOR 23см

423,00 лв.
253,80 лв. Спестявате 40%
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

Кажи ми, когато цената падне

Купете с един клик
Модел Амор е комфортен двулицев матрак с ядро, направено от високотехнологичен пружинен пакет Multi Pocket System. Отделните пружини в покет пакета са индивидуално опаковани в текстилни джобове и независими една от друга. Всяка една пружина реагира отделно на натиска от човешкото тяло, а в своята съвкупност всички пружини идеално поемат извивките на тялото, поддържайки го в правилна позиция и без напрежение. Покет системата е с доказано най-дълъг живот и осигурява перфектни експлоатационни качества на матрака в продължение на години. Движението на пружините в сърцевината на матрака предоставя добра циркулация на въздуха и контролира влагата. Борда на матрака е изработен от еластична мрежа с дишаща структура, което също увеличава вентилацията на матрака.  От двете страни на покет ядрото има слоеве от еластична пяна, която не се деформира. В допълнение този матрак е изработен със слой Memory Gel пяна от едната страна. Това дава възможност за избор на усещане за мекота и комфорт според индивидуалните предпочитания.
 
Атрактивната визия на матрака се дължи на текстил Amour с тематичен дизайн, като стилен акцент е контрастната червена лента от дишаща материя в борда на матрака.
 
Състав на матрака: висококачествен капитониран текстил Amour, Memory Gel пяна, ядро от пружинен пакет Multi Pocket System, еластична пяна, мрежа
 
  • Тип матрак Двулицев
  • Тип на калъфа Борд
  • Материал Pocket System, С пяна, Memory Foam Gel, Висококачествен текстил
 
Степен на твърдост Среден

Височина на матрака: 23 см
Гаранция: 10 години

 

 

ПАРАДАЙС
PAR-pro12-AMOR/2
2019-12-12

Конкретни референции