Протектор за матрак MagniProtect

99,00 лв.
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

Кажи ми, когато цената падне

Купете с един клик
MAGNIPROTECT
Протектор за матрак MAGNIPROTECT e с иновативен антивирусен текстил за допълнителна защита у дома и на път.
 
Протекторът се поставя върху матрака и го предпазва от замърсявания и осигурява максимално хигиенична среда на сън. Разполага с пришита гумена лента по цялата обиколка за сигурно и лесно закрепване за матрака, което не позволява хлъзгане на чаршафите. Лесно преносим и позволява за го вземете със себе си и на път. По този начин ще си осигурите спокоен и безопасен сън независимо къде се намирате.
Текстилът с технология MagniProtect доказано унищожава 99% от вирусите на COVID-19 за 60 минути (лабораторни тестове в Университета в Пиза и Националния съвет за научни изследвания в Италия) и гарантира елиминиране на близо 100% от честосрещаните вируси и бактерии в рамките на няколко минути (ISO 18184 и ISO 20743 за антивирусна и антибактериална ефикасност).
MagniProtect обединява два антивирусни и антибактериални агента - сребърни йони и липозоми. Липозомите - микромехурчета, широко използвани в медицината, унищожават вирусите, обвити в липиди, какъвто е и коронавирусът, като проникват през клетъчната им мембрана и я разграждат. Сребърните йони привличат и “закачат” противоположно заредените патогени и възпрепятстват тяхното разпространение.
Изработен от качествен полиестерен текстил, моделът е подходящ за пране в домашни условия до 30 градуса.
 
Magniflex
Mat-Pro-MagniProtect/7
2024-03-27

Конкретни референции