Матрак iSleep Galaxy 30см

979,00 лв.
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

Кажи ми, когато цената падне

Купете с един клик

ДВУЛИЦЕВ МАТРАК С ИЗЯЩЕН ДИЗАЙН, ТРИ ВИДА ПЯНА И DOUBLE CORE ТЕХНОЛОГИЯ

Матрак Galaxy съчетава две ядра в един общ калъф. Технологията дава възможност на всеки партньор да избере предпочитана твърдост. Едната половина може да бъде мека по твърдост, а другата по-твърда. Чрез въртенето на двете ядра може да получите 3 различни комбинации за двете половини: меко/меко, средно/меко, средно/средно усещане.

Изпъкващата височина на матрака съчетава:

Високоеластична пяна - предоставя стабилна опора в основните точки на контакт с матрака – рамене, таз и крака. Осигурява правилна позиция на сън с изправен гръбначен стълб, без изкривявания и усуквания.

Мека еластична пяна – слоят допринася за по-мекото усещане на матрака в първи момент на лягане.

Мемори пяна - помага да се намери най-удобната позиция за сън максимално бързо. Мемори пяната на iSleep е високоеластичен материал, който реагира първо на тежест и после на топлина. Това позволява да усещате матрака си по един и същ начин, независимо от сезона и температурата в помещението.

Калъфът на матрака е от две части с цип и се отделя и почиства лесно. Може да се използва като преносим топматрак от 3 см мемори пяна.

Всички матраци на iSleep са двулицеви и могат да бъдат обръщани и завъртани, което допринася за по-дългия им период на употреба. Двулицевите матраци се поставят върху подматрачни рамки с ламели, които позволяват свободна циркулация на въздуха. 

Матраците на iSleep се опаковат на вакуумирано руло, което ги запазва идеално чисти до тяхното отваряне.

  • Произведен в Италия
  • Две ядра в един матрак
  • Три вида пяна в ядрото
  • Допълнителна мемори пяна в калъфа
  • Калъф с цип от две части за лесно отделяне и почистване
  • Антиалергична обработка на текстила

Височина: 30см
Гаранция: 25 години

iSleep
iSleep-pro12-Galaxy30/8
2024-03-27

Конкретни референции