• -16%

НАНИ матрак - БАХАМА MEMORY - DUO LUX 28см

792,00 лв.
665,28 лв. Спестявате 16%
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

Кажи ми, когато цената падне

Купете с един клик

Аристократична визия, стил и комфорт.
Модел, предлагащ максимално удобство дори и при големи натоварвания. Оставя изключително приятно усещане при лежане, осигурено от вложената в контактната с тялото зона висококачествена допълнително омекотена пяна и антиалергична силиконова вата. Еднолицевата сърцевина е комбинация между термоактивна пяна (MEMORY FOAM) и профилирана ULTRAFLEX HR пяна с висока плътност. Системата от канали и множеството отворени клетки във вътрешността гарантират добър вентилационен ефект. Високата плътност и еластичност на материалите са определящи за правилното положение на гръбначния стълб по време на сън. Термоактивната пяна, влияеща се от температурата на тялото, осигурява равномерна опора независимо от височината и теглото. Тя поглъща и разпределя равномерно тежестта по цялата площ на матрака, като елиминира зоните с прекомерно напрежение и намалява натрупаната физическа умора. Поради мултизоналността си БАХАМА МЕМОРИ гарантира спокойния сън и на партньора Ви, независимо от вашите движения. Мекотата в контактната с тялото зона подпомага правилното кръвообращение и като резултат намалява до минимум смущенията по време на сън.

Със своите втъкани сребърни нишки и контролирано отделяне на сребърни йони висококачественият текстил LUREX предпазва матрака от вредни бактерии и микроорганизми и същевременно придава чувство за топлина през зимата и хлад през лятото.

На „Бахама Мемори“гарантирано могат да разчитат всички ценящи своята качествена почивка и релакс.

Ядро:

  • Многопластово ядро с ново поколение мемори пяна и високоеластична пяна Ultraflex с мултизонална повърхност за разкошен комфорт.
  • Луксозното изпълнение с най-висок клас иновативни материали придава усещане за нежна, но стабилна основа, адаптираща се към извивките на тялото – гаранция за ергономичност и хармония.
  • Независимите опорни точки облекчават напрежението, а естествения въздухообмен създава изключително здравослловна среда по време на сън и придава свежест.

Калъф:

  • Луксозен калъф с двойнотъкан текстил, който позволява бързото абсорбиране на влагата и осигурява суха и изключително приятна среда по време на сън. 
  • Втъканите нишки, контролирано отделящи сребърни йони, възпрепятстват развитието на микроорганизми по повърхността на матрака.
  • Дишаща лента гарантира оптималната циркулация на въздуха и гарантира микроклимата на леглото.
Поръчка на матрак по Ваш размер: 650 лв./ м2

 
Височина на матрака - 28 см.
Гаранция: 10 години
+ Удължена Гаранция: +10 години
*(изисква регистрация на покупката)

NM-pro02-Bahama-MEM-DUO-L/5
2021-04-01

Конкретни референции