• Разпродажба!
  • -35%

Възглавница AmazonBasics

18,50 лв.
12,025 лв. Спестявате 35%
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

Кажи ми, когато цената падне

Купете с един клик
AmazonBasics Pillow with
Получете по-добър нощен сън с помощта на тази възглавница от микрофибър AmazonBasics. Идеална за странични и задни траверси, възглавницата от микрофибър се отличава със 100% полиестерна вътрешност, която осигурява стабилна, удобна упора за главата и шията, спомагайки за насърчаване на правилното подравняване, облекчаване на точките на натиск и облекчаване на напрежението във врата и болки в гърба, като в крайна сметка допринася за по-спокоен нощен сън. Възглавницата предлага подходящо количество омекотяване, като същевременно максимизира въздушния поток за вентилация, което помага да се създаде по-хладно място за спане. Още повече, полиестерният интериор позволява на възглавницата да се разпръсне обратно след всяко пране за дълготрайно, като ново усещане.
 
За лесна домашна грижа, машинно пране с подобни цветове (до 60 градуса С).
 
100% полиестер от микрофибър отвън Изработен от 100% микрофибър (83 gsm), предлагащ дълготрайна здравина, като същевременно се чувства забележимо мек
 
Стандартен размер
Микрофибърната възглавница AmazonBasics осигурява внимателно допълнение към всяко добре направено легло, независимо дали е в стая за гости или в основен апартамент. Използвайте възглавницата със съществуващото спално бельо или я  окомплектовайте с калъфката с цип AmazonBasics, заедно с комплектите чаршафи AmazonBasics. 

Cover: 100% Microfiber

Възможна е продажба на едро за хотели, магазини или търговци, кашон 30 бр. Попитай за цена!

AmazonBasics
SB-SKL-Pillow/4
2024-04-05

Конкретни референции