Възглавница Латекс Cool Gel Анатомик 12см

72,00 лв.
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

Кажи ми, когато цената падне

Купете с един клик
Изработена от дишаща латексна пяна, възглавницата Cool Gel Анатомик е обогатена с иновативни материали. COOL GEL капсулите осигуряват по-добро регулиране на температурата, като абсорбират и освобождават топлината от спящия. Калъфът е изработен от 100% памук ранфорс и силиконова вата, а ядрото е от 100% латекс, който не се деформира или размества. Възглавницата има анатомични извивки, които помагат на мускулите на врата да се отпуснат и подобряват кръвообращението по време на сън.
 
Латексът Cool Gel е иновативен материал, който придава на пенолатекса по-добра терморегулация. Той абсорбира и освобождава топлината от спящия, като осигурява охлаждане за хора, които излъчват повече топлина по време на сън. Пенолатексът се използва в спалните продукти и има отворена клетъчна структура, която позволява на въздуха да преминава свободно и намалява запарването.
 
Продуктите на ЕКОН са биоразградими и безвредни, сертифицирани съгласно Oeko-Tex® Standard 100 и одобрени за употреба дори в бебешки продукти.

Запазва формата си след употреба. Няма нужда от набухване и разтърсване. Съдържанието не се измества и не шуми.

ЕКОН
EK-pro03-CoolGel-Anatomic/2
2024-03-27

Конкретни референции