Матрак Air Air 20см

992,00 лв.
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

Кажи ми, когато цената падне

Купете с един клик

Пенолатексов матрак Air Air

Изпитайте максимален комфорт и качество на съня с въздушния пенолатексов матрак Air Air. Създаден чрез задълбочени изследвания и разработки, този матрак от най-висок клас е проектиран да осигурява несравним комфорт, дишане и гъвкавост. С разширени вертикални вентилационни отвори той предлага превъзходна вентилация и проветряване на въздуха за по-здравословен сън. Антибактериалната обработка на калъфа със сребърни йони осигурява свежа и хигиенична среда за сън. Снабден със 7 зони на комфорт, този матрак се приспособява към уникалните контури на тялото ви, осигурявайки персонализирана опора и облекчаване на натиска. Не се задоволявайте с нищо по-малко от най-доброто. Надградете до въздушния матрак Air Air за съня, който заслужавате. Предлага се в NANI.BG с доставка до 6-8 работни дни.

7 ЗОНИ НА КОМФОРТ
Системата от хоризонтални канали, които преминават по цялата дължина и ширина на ядрото, предотвратяват движенията на единия човек в леглото да се предават към другия. Също така те позволяват той да бъде сгъван многократно, без това да се отрази на качествата му и да го деформира.

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА АРТИКУЛИРАЩИ ПОДМАТРАЧНИ РАМКИ
Матракът Air Air е много подходящ за артикулиращи подматрачни рамки. За да се насладите в пълна степен на качествата на матрака, препоръчваме използването на ламелна подматрачна рамка.

cредно твърд - подходящ за хора до 90кг

Височина на матрака: 20 см.

Гаранция : 10 години
ЕКОН
EK-pro02-Air_Air-20/17
2024-03-11

Конкретни референции