• -79%

Матрак Sleepmode Aloe Vera HR GOLD ZIPMODE, 18 см

1506,00 лв.
316,26 лв. Спестявате 79%
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

Кажи ми, когато цената падне

Купете с един клик

Двулицевият матрак Aloe Vera HR GOLD ZIPMODE, 18 см  е създаден за да отговори на нуждите на най-претенциозните клиенти.
Сърцевината на матрака/ядрото е изработено от 16 см висоеластична ортопедична HR пяна с плътност 35 кг/м3, като има възможност за избор на твърдост – средна към твърда или средна.
HR пяната е изключително издръжлив на деформации материал. Може да се каже, че тя използва най-съвременната и луксозна технология при направа на ядра за матраци.
Тя е най-висококачественият материал от клас полиуретанови пени.Дава перфектна опора на гръбначният стълб и отпуска мускулатурата.
Aloe Vera HR GOLD ZIPPER e подходящ да се отпуснете върху него, сами или с любимия човек, след тежък работен ден, като разтоварва напрежението и стреса натрупани в ежедневието.
Ядрото е супер качествено и устойчиво на деформации с течение на годините.Гарантираме 12 години стабилността на пяната.
Калъфът на матрака е изработен от висококачествен тъкан плат третиран с„Алое Вера“ – дишащ, мек и нежен при допир с тялото.

В средата на страницата на матрака е разположена цип лента – калъфът може да се сваля и изпира на температура до 30 градуса (без центрофугиране) периодично.
Тъй като е разположена по цялата площ на страницата, тя оптимизира циркулацията на въздух в самият матрак, което го прави подходящ за хора, които се потят обилно по време на сън.
Борда на матрака е изработен от стилен кант със златен цвят, който придава стил и допълнителен лукс на матрака.

Ортопедично ядро – Високоеластична HR пяна – 35 кг/м3; Подходящ за хора страдащи от болки в гърба, кръста и мускулатурата;
Калъф – „Алое Вера“ плат разположен от двете страни на матрака – дишащ и успокояващ тялото ефект;

Sonnocell пяна и Mirawave термоизолационен материал за регулиране на температурата на тялото

Височина на матрака: 18 см

Гаранция: 15 години

Транспорт: Доставя се ролиран за лесно транспортиране и перфектна хигиена.

Екотех
EkTe-AlVeraHrGoldZipmode/19
2024-04-05

Конкретни референции