РосМари матрак, Симпъл, 17см

255,00 лв.
С вкл. данък
Размер
Количество
В наличност

Кажи ми, когато цената падне

Купете с един клик
Матракът "РосМари, Симпъл, 17см" е двулицев, ортопедичен матрак без пружини, който предлага изключителен комфорт и поддръжка на тялото ви. Той е наличен в размери единичен, персон и половина и двоен, за да отговаря на вашите индивидуални нужди. 
 
Ядрото на матрака е съставено от трислойна конструкция от EcoShaum и профилирани вложки AirForm. Тези вложки са интегрирани от двете страни на матрака и оптимизират въздушния поток, осигурявайки добре вентилирана среда за качествен сън. Това означава, че матракът ще ви помогне да се събудите освежени и отпочинали.
 
Матракът "РосМари, Симпъл, 17см" е създаден да се адаптира лесно към контурите на вашето тяло. Той поглъща вибрациите и осигурява изключителен комфорт през цялата нощ. Външната дамаска на матрака е с цип и е изработена от висококачествен текстил с 3D вентилационна мрежа. Тази мрежа помага да се отведе излишната топлина и влага от вашето тяло, поддържайки ви свежи и сухи през цялата нощ.
 
Височината на матрака "РосМари, Симпъл, 17см" е 17 +/- 1 cм, като можете да поръчате и индивидуални размери, за да отговарят на вашите нужди и предпочитания. Гаранцията на този матрак е 5 години и е валидна само при използване с подматрачна рамка.
 
Този матрак е идеален избор за всеки, който търси комфорт, поддръжка на тялото и качествен сън. Независимо дали спите сам или споделяте леглото с партньор, матракът "РосМари, Симпъл, 17см" ще ви осигури удобство и наслада на всяка нощ.

Височина на матрака - 17 см (+/- 1см)
Гаранционен срок - 5 години

РосМари
RM-Simple/5
2024-04-05

Конкретни референции